#QE19 Spreker uitgelicht: mr. André Rouvoet

Tijdens de Quli Experience op 25 november 2019 komen diverse ervaren sprekers aan het woord. In de komende periode willen we jullie kennis laten maken met de sprekers die op dit evenement aanwezig zijn. Maak nu kennis met mr. André Rouvoet van Zorgverzekeraars Nederland.

Zorgverzekeraars Nederland is de branchevereniging die alle in Nederland actieve zorgverzekeraars samenbrengt. Zorgverzekeraars zijn maatschappelijke organisaties die hun verzekerden de toegang garanderen tot kwalitatief goede en betaalbare zorg. Zorg die gericht is op het bevorderen van gezondheid en kwaliteit van leven, nu en in de toekomst. Zorgverzekeraars werken vanuit hun gezamenlijke toekomstvisie Ambitie 2025 aan houdbare zorg die de persoon centraal stelt, met compassie geleverd wordt op een effectieve manier in netwerken rondom de patiënt en die zinnig, zuinig en eerlijk omgaat met het premiegeld om de solidariteit te behouden.

André Rouvoet is sinds 1 februari 2012 voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de strategie, vertegenwoordigt de organisatie extern en neemt deel aan diverse onderhandelingen. André Rouvoet is een bestuurder en voormalig Nederlands politicus. In het kabinet-Balkenende IV was hij minister voor Jeugd en Gezin en vice-premier.

Titel presentatie: “Hoe pakken we de digitale versnippering in onze zorg aan?” 

  • Visie zorgverzekeraars op informatievoorziening
  • Rol van zorgverzekeraars
  • Visie zorgverzekeraars op de samenhang van zorginfrastructuren
  • Stimulering PGO’s, bijzondere aandacht voor MedMij

Wil je meer informatie over de Quli Experience of wil je je inschrijven? Klik dan op deze link. We zien je graag op maandagmiddag 25 november!