Gratis beeldbellen met Quli t/m 8 juni 2020

Beeldbellen met Quli

Via Beeldbellen met Quli kunnen mensen met hun zorgprofessional beeldbellen in een beveiligde omgeving. Quli beeldbellen ondersteunt ook chat en berichtenverkeer. Dit kan met je begeleider of arts, en zeker ook in combinatie met naasten of wettelijk vertegenwoordigers. Zorgprofessional en patiënten zijn voor elkaar zichtbaar en hoorbaar via het beveiligde portaal van Quli (AVG proof en NEN 7510 gecertificeerd)

Zorg op afstand

In deze bijzondere tijden zorgt beeldbellen ervoor dat gesprekken vanaf afstand kunnen worden gevoerd en het contact tussen zorgprofessional en patiënten beschikbaar blijft. Ook zorgt beeldbellen ervoor dat gezichtsuitdrukkingen en andere non-verbale signalen onderdeel zijn van het contact.

Voor wie?

Wij bieden Quli aan voor diverse onderdelen van de zorg zoals, GHZ, GGZ, ZkH ,VVT en huisartsenzorg.

Implementatie:

Voor organisaties tot 5 zorgprofessionals kunnen wij beeldbellen met 2 telefoontjes inrichten. Zorgorganisaties groter dan 5 professionals kunnen wij binnen 1 a 2 dagen live brengen met beeldbellen.

Noodregeling beschikbaar gesteld door het ministerie

Het ministerie van VWS heeft in verband met de Coronacrisis een noodregeling ingericht. Deze zogenaamde SET Covid-19 regeling betreft een uitbreiding op de bestaande Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). De overheid stelt bij toekenning van subsidie per aanvraag € 50.000 beschikbaar voor investeringen in digitale zorg op afstand. Deze subsidie mag naast techniek ook ingezet worden voor projectkosten zoals implementatieondersteuning.

FAQ over beeldbellen

Tot wanneer kan ik gratis gebruik maken van de beeldbelfunctionaliteit?

Je kunt tot en met 8 juni 2020 gratis gebruik maken de beeldbelfunctionaliteit in Quli.

Wat gebeurt er na periode 8 juni?

Na 8 juni nemen wij contact met u op om samen met u te bepalen of u het gebruik van Quli wilt voortzetten of dat wij het gebruik stop kunnen zetten.

Wat zijn de kosten na de gratis periode?

De kosten voor het gebruik van de beeldbelfunctionaliteit zijn na 8 juni 2020 zijn 20 euro per behandelaar per maand excl. BTW. Uw patiënten kunnen na deze periode kosteloos gebruik blijven maken van het platform Quli om deze bijvoorbeeld in te zetten als Persoonlijke Gezondheid Omgeving (PGO). Quli is door MedMij gekwalificeerd. Voor prijzen voor grotere organisaties (> 10 professionals) kunt u ons bellen voor een op uw organisatie afgestemd tarief.

Voor de implementatie van Beeldbellen voor organisaties groter dan 5 professionals vragen wij een kleine vergoeding om onze implementatiekosten te kunnen dekken.

Op welke browsers werkt de beeldbellenfunctionaliteit?

De voorkeur gaat uit naar Chrome, maar het werkt ook via Internet Explorer en bijvoorbeeld Safari. Er kan geen gebruik gemaakt worden van een citrix omgeving aangezien er dan vaak geen beschikbaarheid is van een camera. Beeldbellen met smartphone kan via de Quli Communicatie app. Deze vindt u in de Apple Appstore of de Play Store van Android

Werkt het op mobiel?

Ja Quli Beeldbellen kan op PC (voorkeur), Tablet en Smartphone. Voor de smartphone is een aparte app beschikbaar in de App store en de Play store en heet Quli communicatie.

Is het schaalbaar genoeg? Werkt het nog snel als iedereen er opeens gebruik van gaat maken?

Ja, onze functionaliteit is schaalbaar en ingesteld op intensief gebruik.

Hoeveel personen kunnen er maximaal deelnemen aan 1 gesprek?

In Quli beeldbellen kunnen maximaal 4 personen tegelijk beeldbellen

Hoe werkt het voor patiënten? Moeten ze iets installeren, hebben ze een account nodig of kan je ook zonder programma beeldbellen?

 Patiënten hebben geen account nodig, zij krijgen via een mail van de zorgprofessional met daarin een link om te beeldbellen

Is het volledig beveiligd? Is het AVG proof?

Beeldbellen is onderdeel van veilige platform Quli. Quli is NEN 7510 en MedMij gecertificeerd. De patiënten kunnen via Privacy by design’ elementen en contacten binnen Quli autoriseren. Beeldbellen is onderdeel van het veilige platform Quli waarbij de data geheel versleuteld is.

Kan ik accounts aanmaken voor mijn patiënten?

Ja via de Admin functionaliteit in Quli kan dit.

Zit er een max aan het aantal minuten dat ik beeldbellen kan gebruiken?

Nee, er is geen maximaal aantal minuten. Je kunt dus onbeperkt gebruik maken van de beeldbelfunctionaliteit

Hoe kan ik zelf zorgen voor een stabiele internet verbinding voor de video's?

We hebben een aantal tips op een rij gezet om deze vraag te beantwoorden. Ten eerste is het belangrijk dat de verbinding met de router voldoende sterk is (indien je natuurlijk via de wifi werkt). Zorg dat je op dezelfde verdieping als je router zit of een versterker plaatst. Je kunt natuurlijk ook altijd een internetkabel gebruiken als je met je laptop of pc werkt of van de 4G verbinding gebruik maken. 

Vul hier de checklist in voor 3 maanden gratis beeldbellen