Over Quli - Certificeringen

Vertrouwen en veiligheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Daarnaast streven wij naar optimale digitale toegankelijkheid. Wij laten ons hierop aanspreken en toetsen. Onderstaand staat hetgeen relevante en bevoegde organisaties hebben vastgesteld.

Onze certificeringen

Pharos eHealth4All prijsvraag 2019 ‘De beste App voor iederéén’

Pharos en het National eHealth Living Lab organiseerden deze prijs. De achterliggende reden van deze prijsvraag was dat het voor laaggeletterde Nederlanders over het algemeen te ingewikkeld is om met digitale applicaties om te kunnen gaan. Daarom gingen een aantal organisaties op zoek naar toepassingen, die goed toegankelijk zijn voor laaggeletterden, digibeten en mensen met gezondheidsproblemen. Quli heeft hieraan deelgenomen.

Bekijk juryrapport.

Een NEN 7510 certificaat is het bewijs dat men veilig en verantwoord met gegevens van patiënten of cliënten omgaat. Een bewijs richting patiënten, cliënten, maar ook voor zorgverzekeraars, de IGZ, MedMij en toezichthouders. Het systeem is opgezet volgens de NEN 7510 norm en de werking ervan is getoetst en gecertificeerd door een onafhankelijke partij.

Bekijk certificaat

MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en zorgprofessionals.

Bekijk overeenkomst.
Gebruikersvoorlichting
Meer informatie over de toekenning

Het kwalificatiecentrum van NICTIZ toetst of de implementatie van informatiestandaarden correct is.

Basis Gegevens Zorg

Bekijk certificaat.

Meetwaarde Vitale Functies

Bekijk certificaat.

Verzamelen Huisartsgegevens

Bekijk certificaat.

Medicatie

Bekijk certificaat.

Bekijk certificaat.

Bekijk certificaat.

BGz – GGz

Bekijk certificaat.

PDF/A

Bekijk certificaat.

Dit acceptatietestrapport is opgesteld naar aanleiding van de acceptatietest van Quli BV als kandidaat-deelnemer MedMij.

Bekijk acceptatierapport.

Quli actueel
Quli staat niet stil. We werken elke dag aan nieuwe functionaliteit en integreren systemen van steeds meer zorgorganisaties. Daarnaast koppelen we ook graag functionaliteit en app’s van andere bedrijven. Zinvolle functionaliteit voor mensen op basis van hun gegevens, daar gaat het om! Lees hierover ons nieuws en onze blogs.
Terugkijken op #QE19

Terugkijken op #QE19

Vanuit Quli kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde Quli Experience op 25 november 2019. Dit jaar stond het event in het teken van ‘Quli voor iedereen’.

Lees meer
#QE19 Spreker uitgelicht: mr. André Rouvoet

#QE19 Spreker uitgelicht: mr. André Rouvoet

Tijdens de Quli Experience op 25 november 2019 komen diverse ervaren sprekers aan het woord. In de komende periode willen we jullie kennis laten maken met de sprekers die op dit evenement aanwezig zijn. Maak nu kennis met mr. André Rouvoet van Zorgverzekeraars...

Lees meer
#QE19 spreker uitgelicht: Kim Schoen

#QE19 spreker uitgelicht: Kim Schoen

Tijdens de Quli Experience op 25 november 2019 komen diverse ervaren sprekers aan het woord. We laten jullie graag kennis maken met de sprekers die op dit evenement aanwezig zijn. Maak nu kennis met Kim Schoen, directeur (Zorg)Programma management &...

Lees meer

Maak een account aan of neem contact op voor onze demo!