Over Quli - Certificeringen

Vertrouwen en veiligheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Daarnaast streven wij naar optimale digitale toegankelijkheid. Wij laten ons hierop aanspreken en toetsen. Onderstaand staat hetgeen relevante en bevoegde organisaties hebben vastgesteld.

Onze certificeringen

Hoe kunnen wij ons platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken voor jou? Of je nu een beperkt gezichtsvermogen hebt, slechthorend bent, een beperkte handfunctie hebt of leeft met autisme, ons platform zo toegankelijk mogelijk maken is ons streven. Zo is Quli echt voor iedereen. Om dit mogelijk te maken werken wij o.a. samen met onze gebruikersgroepen en Stichting Accessibility. Hieronder het juryrapport van Pharos eHealth4All prijsvraag 2019 ‘De beste App voor iederéén.

Bekijk juryrapport.

Quli vindt het zeer belangrijk dat wij verantwoord en veilig met jouw gegevens omgaan. Daarom laten wij ons elk jaar, door een onafhankelijke partij, (her)certificeren voor de NEN 7510 norm. Met de NEN 7510 norm beschrijven wij hoe wij risico’s bij informatiebeveiliging afwegen, hoe wij omgaan met persoonsgegevens, de toegankelijkheid van informatie en beschikbaarheid van bijbehorende ICT systemen. Met het voldoen aan NEN 7510, hebben we goed nagedacht over alle risico’s en kunnen wij laten zien dat er gestructureerd en planmatig wordt gewerkt aan verbetering rondom gegevensbeveiliging. Er zijn maatregelen getroffen om risico’s te voorkomen en er is vastgesteld dat deze maatregelen ook daadwerkelijk effectief zijn. Zo doen wij er alles aan om de veiligheid van jouw gegevens centraal te stellen!

Bekijk certificaat

MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en zorgprofessionals. Deze uitwisseling vindt plaats via het portaal Quli met daarin voor jou ons PGO, persoonlijke gezondheidsomgeving. Met een PGO kun je jouw gezondheidsgegevens op één plek inzien, beheren en delen. Zo worden veranderingen in je gezondheid beter zichtbaar en de gevolgen van bepaalde (be)handelingen duidelijker. Dat geeft rust en regie. Als jij en jouw behandelaar goed geïnformeerd zijn, kun je samen tot de best passende zorg komen. Wil je meer weten wat MedMij voor jou betekend lees dan verder op Gebruikersvoorlichting MedMij.

Quli – MedMij overeenkomst

Het kwalificatiecentrum van NICTIZ toetst of de implementatie van informatiestandaarden correct is.

Huisartsgegevens

Bekijk oorkonde.

Medicatie

Rapport Raadplegen Medicatiegegevens.

Rapport Raadplegen Medicatieoverzichten.

Rapport Raadplegen verstrekkingenvertaling.

Basisgegevens Zorg

Bekijk oorkonde.

Basisgegevens GGZ

Bekijk rapport.

Basisgegevens Langdurige Zorg

Bekijk rapport.

Labaratoriumresultaten

Bekijk rapport.

Documenten

Bekijk rapport.

Meetwaarden Vitale Functies

Bekijk oorkonde.

Allergieintoleranties

Bekijk oorkonde.

Dit acceptatietestrapport is opgesteld naar aanleiding van de acceptatietest van Quli BV als kandidaat-deelnemer MedMij.

Bekijk acceptatierapport.

Quli actueel
Quli staat niet stil. We werken elke dag aan nieuwe functionaliteit en integreren systemen van steeds meer zorgorganisaties. Daarnaast koppelen we ook graag functionaliteit en app’s van andere bedrijven. Zinvolle functionaliteit voor mensen op basis van hun gegevens, daar gaat het om! Lees hierover ons nieuws en onze blogs.
Quli helpt zorgverleners: kosteloos toegang tijdens corona

Quli helpt zorgverleners: kosteloos toegang tijdens corona

Persbericht | Het coronavirus (COVID-19) heeft grote gevolgen voor de zorg. Zorgverleners raken  overbelast, mensen wordt zoveel mogelijk aangeraden thuis te blijven en vooral ouderen raken mogelijk sociaal geïsoleerd. Quli heeft daarom besloten om haar online...

Lees meer
Waarom Quli voor zorgprofessionals tijdens corona?

Waarom Quli voor zorgprofessionals tijdens corona?

Quli is een online platform en PGO dat zorg op afstand mogelijk maakt. Binnen de digitale omgeving, kunnen zorgverlener, patiënt en derde partijen zoals familie of ervaringsdeskundigen gemakkelijk informatie met elkaar uitwisselen. Vanwege de actuele maatregelen die...

Lees meer
Hoe kan Quli behulpzaam zijn bij corona?

Hoe kan Quli behulpzaam zijn bij corona?

Quli is een digitaal platform en PGO voor communicatie tussen jou, je naasten, ervaringsdeskundigen en zorgverleners. Daarbij kunnen conform MedMij-afsprakenstelsel en andere standaarden ook gegevens tussen systemen van professionals en Quli worden uitgewisseld. Van...

Lees meer

Maak een account aan of neem contact op voor onze demo!