Over Quli - Certificeringen

Vertrouwen en veiligheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Daarnaast streven wij naar optimale digitale toegankelijkheid. Wij laten ons hierop aanspreken en toetsen. Onderstaand staat hetgeen relevante en bevoegde organisaties hebben vastgesteld.

Onze certificeringen

Pharos eHealth4All prijsvraag 2019 ‘De beste App voor iederéén’

Pharos en het National eHealth Living Lab organiseerden deze prijs. De achterliggende reden van deze prijsvraag was dat het voor laaggeletterde Nederlanders over het algemeen te ingewikkeld is om met digitale applicaties om te kunnen gaan. Daarom gingen een aantal organisaties op zoek naar toepassingen, die goed toegankelijk zijn voor laaggeletterden, digibeten en mensen met gezondheidsproblemen. Quli heeft hieraan deelgenomen.

Bekijk juryrapport.

Een NEN 7510 certificaat is het bewijs dat men veilig en verantwoord met gegevens van patiënten of cliënten omgaat. Een bewijs richting patiënten, cliënten, maar ook voor zorgverzekeraars, de IGZ, MedMij en toezichthouders. Het systeem is opgezet volgens de NEN 7510 norm en de werking ervan is getoetst en gecertificeerd door een onafhankelijke partij.

Bekijk certificaat

MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en zorgprofessionals.

Bekijk overeenkomst.
Gebruikersvoorlichting
Meer informatie over de toekenning

Het kwalificatiecentrum van NICTIZ toetst of de implementatie van informatiestandaarden correct is.

Nictiz Basis Gegevens Zorg

Bekijk certificaat.

Nictiz Meetwaarde Vitale Functies

Bekijk certificaat.

Nictiz Verzamelen Huisartsgegevens

Bekijk certificaat.

 

 

Dit acceptatietestrapport is opgesteld naar aanleiding van de acceptatietest van Quli BV als kandidaat-deelnemer MedMij.

Bekijk acceptatierapport.

Quli actueel

Quli staat niet stil. We werken elke dag aan nieuwe functionaliteit en integreren systemen van steeds meer zorgorganisaties. Daarnaast koppelen we ook graag functionaliteit en app’s van andere bedrijven. Zinvolle functionaliteit voor mensen op basis van hun gegevens, daar gaat het om! Lees hierover ons nieuws en onze blogs.

#QE19 Spreker uitgelicht: dr. Gaby Anne Wildenbos

#QE19 Spreker uitgelicht: dr. Gaby Anne Wildenbos

Tijdens de Quli Experience op 25 november 2019 komen diverse ervaren sprekers aan het woord. In de komende periode willen we jullie kennis laten maken met de sprekers die op dit evenement aanwezig zijn. Maak nu kennis met dr. Gaby Anne Wildenbos van de Nederlandse...

Lees meer
Quli is MedMij deelnemer

Quli is MedMij deelnemer

Trots delen wij mee dat Quli het MedMij-label heeft. MedMij is de Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens. Het label geeft aan, dat Quli voldoet aan die Nederlandse standaard voor het uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en...

Lees meer
PGO is cadeau!

PGO is cadeau!

Onze directeur Hans ter Brake heeft een artikel geschreven over het verschil tussen een portaal en een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Lees het artikel hier.

Lees meer

Maak een account aan of neem contact op voor onze demo!