Over Quli - Certificeringen

Vertrouwen en veiligheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Daarnaast streven wij naar optimale digitale toegankelijkheid. Wij laten ons hierop aanspreken en toetsen. Onderstaand staat hetgeen relevante en bevoegde organisaties hebben vastgesteld.

Onze certificeringen

Hoe kunnen wij ons platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken voor jou? Of je nu een beperkt gezichtsvermogen hebt, slechthorend bent, een beperkte handfunctie hebt of leeft met autisme, ons platform zo toegankelijk mogelijk maken is ons streven. Zo is Quli echt voor iedereen. Om dit mogelijk te maken werken wij o.a. samen met onze gebruikersgroepen en Stichting Accessibility. Hieronder het juryrapport van Pharos eHealth4All prijsvraag 2019 ‘De beste App voor iederéén.

Bekijk juryrapport.

Quli vindt het zeer belangrijk dat wij verantwoord en veilig met jouw gegevens omgaan. Daarom laten wij ons elk jaar, door een onafhankelijke partij, (her)certificeren voor de NEN 7510 norm. Met de NEN 7510 norm beschrijven wij hoe wij risico’s bij informatiebeveiliging afwegen, hoe wij omgaan met persoonsgegevens, de toegankelijkheid van informatie en beschikbaarheid van bijbehorende ICT systemen. Met het voldoen aan NEN 7510, hebben we goed nagedacht over alle risico’s en kunnen wij laten zien dat er gestructureerd en planmatig wordt gewerkt aan verbetering rondom gegevensbeveiliging. Er zijn maatregelen getroffen om risico’s te voorkomen en er is vastgesteld dat deze maatregelen ook daadwerkelijk effectief zijn. Zo doen wij er alles aan om de veiligheid van jouw gegevens centraal te stellen!

Bekijk certificaat

MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en zorgprofessionals. Deze uitwisseling vindt plaats via het portaal Quli met daarin voor jou ons PGO, persoonlijke gezondheidsomgeving. Met een PGO kun je jouw gezondheidsgegevens op één plek inzien, beheren en delen. Zo worden veranderingen in je gezondheid beter zichtbaar en de gevolgen van bepaalde (be)handelingen duidelijker. Dat geeft rust en regie. Als jij en jouw behandelaar goed geïnformeerd zijn, kun je samen tot de best passende zorg komen. Wil je meer weten wat MedMij voor jou betekend lees dan verder op Gebruikersvoorlichting MedMij.

Quli – MedMij overeenkomst

Het kwalificatiecentrum van NICTIZ toetst of de implementatie van informatiestandaarden correct is.

Verzamelen Basisgegevens zorg 2.1

Bekijk oorkonde.

Delen Meetwaarden vitale functies 1.2

Bekijk oorkonde.

Verzamelen Huisartsgegevens 1.1

Bekijk oorkonde.

Medicatie

Rapport Raadplegen Medicatiegegevens.

Rapport Raadplegen Medicatieoverzichten.

Rapport Raadplegen verstrekkingenvertaling.

Basisgegevens Langdurige Zorg

Bekijk rapport.

Verzamelen Basisgegevens GGZ 1.1

Bekijk rapport.

Verzamelen Documenten

Bekijk rapport.

Dit acceptatietestrapport is opgesteld naar aanleiding van de acceptatietest van Quli BV als kandidaat-deelnemer MedMij.

Bekijk acceptatierapport.

Quli actueel
Quli staat niet stil. We werken elke dag aan nieuwe functionaliteit en integreren systemen van steeds meer zorgorganisaties. Daarnaast koppelen we ook graag functionaliteit en app’s van andere bedrijven. Zinvolle functionaliteit voor mensen op basis van hun gegevens, daar gaat het om! Lees hierover ons nieuws en onze blogs.
Coronavirus en Quli

Coronavirus en Quli

Een computervirus is al niet fijn, laat staan een coronavirus bij mensen. Bij de uitbraak zoals we die nu kennen, is de behoefte aan betrouwbare en actuele informatie groot. Via Inforium kunnen artsen en andere professionals hierin eenvoudig voorzien. Quli is al...

Lees meer
Digitaal noaberschap voor heel Nederland

Digitaal noaberschap voor heel Nederland

Toen mijn moeder een beroerte kreeg, nam mijn vader een groter deel van het huishouden over. In de buurtsuper spraken veel mensen hem aan.Zij informeerden naar mijn moeder en ze deelden elkaars ervaringen. Zo bracht mijn vader samen met de boodschappen nieuwe...

Lees meer

Maak een account aan of neem contact op voor onze demo!