Cliëntenportaal - Quli

Het Quli cliëntenportaal helpt je zo zelfstandig en gezond mogelijk te leven

Maak een gratis account aan

Vraag een demo aan

 

 

Cliëntenportaal voor burgers

Met Quli bepaal jij als gebruiker zelf wat je wel en niet vast wil leggen. Je kunt bepaalde mensen toegang verlenen tot delen van jouw (medische) gegevens. Jij bepaalt zelf wie dat zijn. Zo kun je je naasten en ook je huisarts, fysiotherapeut of specialist toegang verlenen. Zij kunnen je dan via Quli informeren en helpen op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Toegang voor mantelzorgers

Quli is niet alleen een cliëntenportaal voor patiënten zelf, maar ook voor degenen die voor iemand zorgen. Hierbij kun je denken aan gezinsleden, mantelzorgers en vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan je ouders, kinderen, broer, zus of partner, maar ook aan de buurvrouw die geregeld komt kijken of alles goed gaat, of de mensen van de vrijwilligersorganisatie.

Communicatie met zorgverleners

Het cliëntenportaal van Quli zorgt ervoor dat de burger zijn of haar medische gegevens gemakkelijk zelf kan beheren en delen. Dat is voor zorgverleners ook prettig, omdat zij sneller toegang kunnen krijgen tot de gegevens die zij nodig hebben en hun cliënten en patiënten betere en snellere zorg kunnen verlenen. Daarbij kan het samenwerken via een digitaal cliëntenportaal veel kosten besparen.

Over Quli

Quli is een PGO, oftewel een persoonlijke gezondheidsomgeving. Via het cliëntenportaal van dit digitale platform kun je zelfstandig je eigen zorggegevens beheren, gebruiken en delen. Quli is vanzelfsprekend helemaal veilig en voorzien van een gebruiksvriendelijke interface waar iedereen zonder moeite mee overweg kan.

Altijd alles bij de hand

Het cliëntenportaal van Quli is beschikbaar op alle desktopcomputers, laptops, tablets en smartphone. Zo heb je al je zorggegevens altijd binnen handbereik, waar je ook bent. Communiceren kun je doen door te mailen, te chatten of te (beeld)bellen. Maar je kunt ook eenvoudig afspraken maken, notities bijhouden en vragen stellen.

Wil je ook gebruikmaken van het gratis cliëntenportaal van Quli?

Bekijk nu onze demo en maak een account aan!