EmotieApp GetGrip geselecteerd voor laatste ronde Starthubs Healthcare Innovation Hub

Onze partner Emoelens B.V. heeft deelgenomen aan een challenge van Starthubs Healthcare Innovation Hub ten behoeve van Humanitas DMH. Gevraagd werd naar een mobiele oplossing voor het verminderen van stress en spanning bij mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Wij zijn ervan overtuigd met de ‘EmotieApp GetGrip’ dé oplossing te hebben voor dit vraagstuk.

De EmotieApp GetGrip wordt gebruikt via PGO Quli, hier zijn wij tevreden over en trots op!

(Bron: Emoelens B.V.)

EmotieApp GetGrip zorgt voor meer bewustzijn van emoties, voor (in)zicht op emoties en het zorgt voor meer grip op emoties en gedrag (emotieregulatie).

De EmotieApp GetGrip valt onder blended care; dat betekent dat het een ondersteunend instrument is naast de reguliere face-to-face contactmomenten met begeleider of behandelaar.
Emoelens B.V. en Quli zijn zeer verheugd dat ze geselecteerd zijn als 1 van de pitches die het beste matcht met de Challenge. Vrijdag 21 juni vindt de laatste ronde plaats en presenteren we de pitch. We hopen op een succesvolle match met de opdrachtgever zodat we kunnen proosten op een waardevolle samenwerking.

We zijn trots op het tot nu toe behaalde resultaat en kijken uit naar 21 juni.

Marion Jongerius, Ilse van Assen en Marcella Willemsen

Emoelens B.V. & Quli