#QE19 Spreker uitgelicht: Erna ten Hoeve & Astrid Egbertzen

Tijdens de Quli Experience op 25 november 2019 komen diverse ervaren sprekers aan het woord. In de komende periode willen we jullie kennis laten maken met de sprekers die op dit evenement aanwezig zijn. Maak nu kennis met Erna ten Hoeve, Manager I&A bij Carintreggeland en Astrid Egbertzen, zelfstandig programmamanager. 

Erna ten Hoeve

 Astrid Egbertzen

Cliënt in de regie; proeftuin PGO in de regio Twente

Presentatie over het verloop en de lessons learned tot nu toe als experimentele proeftuin PGO van het Programma InZicht.

Carintreggeland participeert samen met de ZGT in deze proeftuin PGO met als doel om ervaring op te doen, te leren en inzicht te krijgen in wat er allemaal komt kijken als zorginstellingen samen gaan werken om versnelde digitale gegevensuitwisseling tot stand te brengen tussen hun cliënten en zorgverleners. VWS gebruikt deze opgedane inzichten bij de verdere openstelling van de VIPP-subsidieregeling voor de gehele langdurige zorg. Quli participeert als één van de PGO-leveranciers in de proeftuin PGO Twente.

Wil je meer informatie over de Quli Experience of wil je je inschrijven? Klik dan op deze link. We zien je graag op maandagmiddag 25 november!