#QE19 Spreker uitgelicht: dr. Gaby Anne Wildenbos

Tijdens de Quli Experience op 25 november 2019 komen diverse ervaren sprekers aan het woord. In de komende periode willen we jullie kennis laten maken met de sprekers die op dit evenement aanwezig zijn. Maak nu kennis met dr. Gaby Anne Wildenbos van de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Gaby Anne Wildenbos is project coördinator eHealth en implementatie bij Brandwondenzorg Nederland. Voorafgaand aan deze functie heeft zij via haar promotie onderzoek in het Amsterdam UMC gekeken naar patiëntgerichtheid en eHealth gebruik van patiënten, met name onder 50+ en 65+ers. Ook heeft zij daar meerdere eHealth implementaties begeleid. Bij Brandwondenzorg Nederland werkt zij aan de implementatie van het Nazorgportaal voor mensen met brandwonden en mensen die een onderhuidse infectie hebben doorgemaakt. Samen met Diane Radstake, partner van iemand met brandwonden, ligt Gaby toe wat het Nazorgportaal omvat en waarom en hoe Quli daarbij wordt ingezet als PGO. Gaby en Diane gaan in op hoe eHealth mensen met brandwonden én hun naasten kan helpen op het moment dat zij vanuit het brandwondencentrum naar een andere plek gaan om verder te herstellen.

Wil je meer informatie over de Quli Experience of wil je je inschrijven? Klik dan op deze link. We zien je graag op maandagmiddag 25 november!