Zorg voor jezelf

GetGrip app

Get Grip app

De emotieapp GetGrip helpt je om je emoties en het gedrag dat daarbij hoort beter te herkennen, erkennen, uiten en te reguleren. Werken met GetGrip doe je samen met je professional, begeleider, coach, mentor of docent

Emotieregulatie kun je leren

Word je snel boos of stapel je boosheid op? Heb je moeite om verdriet te laten zien of word je erdoor overspoeld? Vind je het moeilijk om gevoelens van blijheid te voelen of deze te laten zien, of lach je alles weg? Vind je het lastig om je emoties te herkennen? Of krop jij je gevoelens op? Vind je het moeilijk om over je emoties te praten? De juiste woorden te vinden?

De emotieapp GetGrip helpt je om je emoties en het gedrag dat daarbij hoort beter te herkennen, erkennen, uiten en te reguleren. Werken met GetGrip doe je samen met je professional, begeleider, coach, mentor of docent.

Je kunt als hulpvrager de app alleen gebruiken onder begeleiding van een professional en als je een Quli account hebt.

Wat biedt GetGrip jou:

Grip op je emoties en gedrag

Door GetGrip te gebruiken, herken en begrijp je emoties beter en leer je welke emoties al dan niet passend zijn in een bepaalde situatie.

Inzicht

GetGrip helpt je om situaties terug te halen, om zaken bespreekbaar te maken en achter antwoorden te komen. Zo kun je kijken wat bijvoorbeeld de oorzaak is van je verdriet en kun je hier samen met je professional gericht mee aan de slag.

Nieuwe vaardigheden en technieken

Met GetGrip leer je om op het juiste moment de meest passende keuze te maken. Hierdoor word jij de baas over jouw emoties en dat geeft een fijn gevoel.

Mijn GetGrip app

Altijd beschikbaar

Gebruik de GetGrip-app wanneer jij dat nodig vindt, om zo doorlopend te kunnen oefenen (dus niet alleen wanneer je weer een afspraak hebt).

Altijd contact

Berichtjes aan je professional stuur je veilig via de app. Of gebruik de link naar Whatsapp om snel je eigen sociale netwerk te betrekken.

Personalisatie

De app is aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. Je kunt afbeeldingen wijzigen en keuzes toevoegen.

De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play, en heel eenvoudig in gebruik.

Wil jij ook met GetGrip aan de slag? Overleg met je begeleider, docent of ouders of jullie de app kunnen gebruiken.