AAA

Voor jou en je omgeving

De meeste mensen vinden het prettig om de regie over hun leven en gezondheid te hebben.

Met Quli kan dat, want Quli is je persoonlijke digitale omgeving waar je alle informatie over je gezondheid die je regelmatig nodig hebt, kunt inzien, veilig op kunt slaan en kunt beheren.

Waarom Quli?

Quli helpt je om zo zelfstandig en gezond mogelijk te leven met een digitale omgeving die je daarbij helpt. Je kunt je Quli omgeving zelf inrichten zoals jij dat prettig vindt. Quli is ook heel geschikt voor mensen die voor een ander zorgen zoals mantelzorgers of vrijwilligers. Zij kunnen met de hulpmiddelen in Quli digitale ondersteuning op maat bieden op die momenten dat dat nodig is.

Hoe werkt Quli?

Stel je voor: je hebt een bepaalde vorm van ondersteuning of behandeling nodig. Dan is het prettig dat je bepaalde (vaste) gegevens niet steeds opnieuw hoeft te vertellen of in hoeft te vullen. Die heb je namelijk al overzichtelijk in Quli gezet. In Quli kun je vervolgens personen uit je omgeving uitnodigen en toegang verlenen tot bepaalde delen van jouw informatie. Die personen kies je zelf, bijvoorbeeld je ouders, broer of vriendin, behandelaar, leraar, huisarts of fysiotherapeut, specialist of sportcoach. Zij kunnen je via Quli helpen op momenten dat jij dat nodig hebt of prettig vindt.

De communicatie met je netwerk kan door middel van chatten, mailen en beeldbellen. Je kunt zo snel een vraag stellen, een advies vragen of een probleem delen of bespreken. Maar bijvoorbeeld ook laten weten dat het goed met je gaat. Vertrouwelijke informatie wordt versleuteld verzonden, zodat die niet onderschept kan worden.

Iedereen heeft het recht in Nederland op inzage in zijn dossier bij huisarts, ziekenhuis, behandelinstelling etc. In Quli kun je ook informatie uit dat dossier plaatsen.

Informatie en Servicedesk

Kantoor Haaksbergen
Blankenburgerstraat 41 A
7481 EA Haaksbergen
servicedesk@quli.nl
026-7920000

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×