#QE19 spreker uitgelicht: Kim Schoen

Tijdens de Quli Experience op 25 november 2019 komen diverse ervaren sprekers aan het woord. We laten jullie graag kennis maken met de sprekers die op dit evenement aanwezig zijn. Maak nu kennis met Kim Schoen, directeur (Zorg)Programma management & informatiemanagement, van Amarant.

Over Amarant

Amarant biedt aan mensen met een (verstandelijke) beperking, een vorm van autisme of niet aangeboren hersenletsel (NAH), een breed pakket aan diensten ongeacht hun leeftijd, duur en/of intensiteit van hun vraag. Onze zorg- en andere professionals bieden hen, in de provincie Noord-Brabant en daarbuiten, een plek om te wonen, te werken en te leren. Waar nodig leveren zij (specialistische en intensieve) zorg en behandeling én ondersteuning.

Wij, de (zorg-)professionals en de organisatie, zijn er voor onze cliënten en hun omgeving. Wij zijn er voor samenwerkende partners en stakeholders in ons zorgecosysteem. Wij zijn er voor onze medewerkers en vrijwilligers. Wij zijn met hen “in verbinding”: met lef, ondernemerschap én een nieuwsgierig luisterend oor, geven we samen vorm en invulling aan het zorgecosysteem van de nabije toekomst. Als ontwerpcriteria daarbij gaan en staan we voor welzijn en geluk van cliënten én medewerkers.

Als directeur (zorg)programma’s en informatiemanagement mag ik deze transformatie richting Amarant 2020 begeleiden, (mede-)inrichten en monitoren.

Hoofdlijnen presentatie
Quli is als een katalysator om de energie tussen cliënt, verwant én professional (zorgtriade) aan te jagen. Met praktijkervaringen uit verschillende perspectieven neemt Amarant u mee in haar reis van visie tot concreet gebruik van Quli. Marijke Stawridis (Consulent medezeggenschap) en Kim Schoen (directeur (Zorg)Programma management & Informatiemanagement) delen leerervaringen en verhalen.

Ben je nieuwsgierig naar deze presentatie? Kom dan naar de Quli Experience. Inschrijven kan via deze link. We zien je graag op maandagmiddag 25 november!