Zorg voor jezelf

Al jouw gezondheidsgegevens in één overzicht

Quli is een Persoonlijke GezondheidsOmgeving, afgekort PGO. In een PGO heb je al jouw gezondheidsgegevens in één overzicht bij elkaar. Zo ben je op de hoogte van alle informatie over jouw gezondheid.

Wat is een PGO?

Quli is een Persoonlijke GezondheidsOmgeving. Dat noem je afgekort een PGO. Quli is jouw eigen digitale medisch dossier, met al jouw medische gegevens op één plek.

In een PGO verzamel je gegevens, die een zorgverlener van jou als patiënt heeft opgeschreven.

Het is ook mogelijk om zelf medische gegevens en informatie in Quli op te slaan, bijvoorbeeld metingen die je thuis hebt gedaan.

Quli is er niet alleen voor mensen die gezond willen blijven. Quli is er ook voor mensen die langere tijd ziek zijn of zorg nodig hebben. Omdat je in Quli gegevens kan delen met andere zorgverleners, mantelzorgers en familie, zijn zij ook op de hoogte van jouw gezondheid. Je bepaalt zelf met wie je jouw gegevens wil delen.

Quli is online beschikbaar via de website, en via een app op je telefoon of tablet. Zo heb je altijd toegang tot jouw eigen gegevens.

Hoe kan ik mijn medische gegevens inzien?

In een PGO haal je gegevens en informatie op, die een zorgverlener van jou als patiënt heeft opgeschreven.

Quli slaat deze gegevens op, zodat je deze later nog een keer kan bekijken. Bijvoorbeeld gegevens die jouw huisarts of een arts in het ziekenhuis heeft opgeschreven na een bezoek. Op deze manier kun je teruglezen wat je met jouw zorgverlener hebt besproken. Ook heb je toegang tot andere informatie zoals, diagnoses, of uitslagen van een bloedonderzoek. En kan je zien wanneer je een afspraak hebt bij de huisarts.

Het gebruik van Quli is vrij makkelijk. Deze video legt uit hoe je gegevens ophaalt: Gegevens ophalen bij jouw zorgverlener.

In 6 eenvoudige stappen je gegevens ophalen

  1. Maak een account aan in Quli: Maak een gratis account aan
  2. Stel je 2- Staps Verificatie in bij jouw Profiel.
  3. Klik op de MedMij tegel en zoek je zorgverlener.
  4. Kies de gegevens die je wil bekijken.
  5. Log in met DigiD en geef toestemming.
  6. Je gegevens worden opgehaald en opgeslagen in Quli.

Liever een uitgebreide handleiding? Zorggegevens ophalen via MedMij (pdf)

Kan ik mijn gegevens veilig ophalen en opslaan in Quli?

Bij Quli vinden we veiligheid en betrouwbaarheid ontzettend belangrijk. Daarom heeft Quli het MedMij label en het Nen7510 certificaat.

Omdat Quli het MedMij-label en het Nen 7510 certificaat heeft, weet je dat je veilig en betrouwbaar gegevens kan ophalen en opslaan in Quli. Je bepaalt zelf met wie je deze gegevens wil delen.