Quli, AFAS Software en CareConnections organiseren samen de Quli Experience.

Op 11 oktober 2018 organiseren Quli, AFAS Software en CareConnections de Quli Experience. Een evenement gericht op cliëntautonomie, betere en veiligere zorg en lagere kosten. ‘Samen kunnen we een compleet plaatje geven. Wij richten ons op de persoon die zorg nodig heeft. CareConnections op de zorgprofessional die de zorgt en zoveel mogelijk tijd aan de cliënt besteedt en AFAS Software op het financieel gezond houden van de zorgorganisatie. Een sterke driehoek’, aldus Hans ter Brake, directeur bij Quli.

Cliënttevredenheid en bedrijfsvoering

Het evenement wordt georganiseerd voor bestuurders, directeuren en zorgmanagers. ‘Als je in korte tijd bijgepraat wil worden over cliëntautonomie en verminderen van lasten voor professionals en zorgorganisatie, zit je bij dit evenement helemaal goed. Met sprekers, informatiemarkt en video willen we je zoveel mogelijk inspiratie bieden’, aldus Hans ter Brake.

Da Vinci Theater

De Quli Experience vind dit jaar plaats op 11 oktober 2018 in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden. ‘Als AFAS geen software meer als product heeft kunnen ze direct een entertainment bedrijf worden. Het theater in hun pand is super, en de hospitality echt fantastisch. Tijdens het evenement ben je in korte tijd helemaal up-to-date over de onderwerpen en kan je ervaringen uitwisselen met je collega’s. En dat in een inspirerende locatie met topsprekers’.

Meer informatie?

Wil je op de hoogte blijven van de Quli Experience, ben je nieuwsgierig naar het programma of de sprekers? Kijk dan snel op www.quliexperience.nl. Vergeet dan niet direct je stoel te reserveren!

Over AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf dat ondernemers inspireert om beter te ondernemen. Dit door innovatieve softwareproducten te ontwikkelen. Zo ook in de zorg. Met de zorg software van AFAS automatiseer je alle HRM- en bedrijfsvoeringsprocesses in één softwarepakket.

Over CareConnections

CareConnections ontwikkelt de Zorgapp voor de zorgprofessional, cliënt en verwant met als doel meer cliënttijd en minder administratie. Het is de ambitie van CareConnections het administratieve punt naar nul te brengen. De Zorgapp ontsluit meerdere applicaties, om het volledige werkproces in de uitvoerende zorg te faciliteren. Gebruikers van de app kunnen op locatie bij cliënten veilig gegevens inzien en bijwerken

Over Quli

Quli is een sociale onderneming ‘van en voor de zorg’. Quli realiseert ondersteuning om de kwetsbare mens op de eerste plaats te zetten binnen zijn of haar persoonlijke zorgnetwerk. Dit via een cliëntenplatform en Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO).