AAA

Slimme functionaliteit altijd en apps overal bij de hand

Via Quli beschik je over functionaliteit en apps die werken met jouw gegevens. Dit zijn apps van zorgorganisaties die je al gebruikt. Quli werkt op alle computer en smartphones. In Quli zitten handige apps die het beheren en delen van informatie heel gemakkelijk maken. Zo is zorg voor jezelf en zorg voor een ander altijd en overal binnen handbereik.

Berichten sturen en ontvangen naar je Quli contacten, dat is natuurlijk de bedoeling van de app Berichten. Maar deze app kan meer: het versturen gebeurt in een veilige omgeving zodat vertrouwelijke informatie zoals bloeduitslagen, zorgplannen, röntgenfoto’s of video’s vertrouwelijk blijven. En zij kunnen direct geplaatst worden in het persoonlijke gezondheidsdossier.

Afspraken en taken noteren en bijhouden kan heel eenvoudig in de app Taken. Afvinken van taken kan ook, zo is er overzicht van wat klaar is en wat nog moet. Ook het instellen van een herinnering is mogelijk. Anderen kunnen desgewenst taken aanmaken, als zij daarvoor rechten hebben van de gebruiker. Deze app is ook heel geschikt om taken te verdelen.

Chatten en beeldbellen met een zorgbegeleider of met anderen in het eigen Quli netwerk kan met de app Beeldbellen. Handig bijvoorbeeld als voorbereiding op of als vervanging van een afspraak. Maar ook als er behoefte is aan een snel advies. Het prettige van beeldbellen is dat er direct contact is omdat deelnemers elkaar kunnen zien. Beeldbellen kan op elk gewenst moment en het bespaart reistijd en kosten. Ook deze app werkt met een afgeschermde omgeving en kan gebruikt worden met zes personen op hetzelfde tijdstip.

Bijhouden hoe je je voelt (mentaal) en wat je voelt (fysiek) kan heel prettig zijn. In de app Moodbox kan dat met een smiley aangevuld met een toelichting. Anderen kunnen er toegang is verleend meekijken en eventueel reageren. De Moodbox is bijvoorbeeld heel geschikt om te volgen welk effect een behandeling, medicatie of een nieuw hulpmiddel heeft.

De app Logboek is een soort van dagboek. Het vervangt het vaak gebruikte schriftje of boekje waarin ervaringen of pijn worden genoteerd. Het opschrijven en delen helpt. Een zorgverlener of familielid kan meedenken en oplossingen aandragen. Ook hier bepaalt de gebruiker zelf met wie de informatie wordt gedeeld en wie er mag reageren.

We hebben allemaal volgens de wet recht op een persoonlijk gezondheidsdossier. In Quli kan een persoonlijke gezondheidsdossier bijgehouden worden van de eigen informatie rond gezondheid en welzijn. Bijvoorbeeld bloeduitslagen, zorg- of behandelplannen, medicijnen, röntgenfoto’s etc. De gebruiker bepaalt niet allen wie het dossier mag inzien maar ook wat er ingezien mag worden.

Hulp of advies nodig?
Schakel dan het persoonlijke Quli netwerk in! Altijd en overal bij de hand.

Informatie en Servicedesk

Kantoor Haaksbergen
Blankenburgerstraat 41 A
7481 EA Haaksbergen
servicedesk@quli.nl
026-7920000

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×