Terugkijken op #QE19

Vanuit Quli kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde Quli Experience op 25 november 2019. Dit jaar stond het event in het teken van ‘Quli voor iedereen’. Dit evenement organiseerden we met en bij Rabobank Utrecht, in de foyer en het auditorium. Een prettige en professionele omgeving!

Meer dan 280 deelnemers

We mochten meer dan 280 deelnemers verwelkomen. Om 14:00 uur ging de informatiemarkt van start, waar onze partners – zorgorganisaties en bedrijven – zich presenteerden. Rond 15:15 uur opende dagvoorzitter Bas Westerweel. Na zijn persoonlijke introductie volgden vier sprekers met boeiende verhalen uit de praktijk met Quli: Amarant, Veteranen, Nederlandse Brandwonden Stichting en Carintreggeland. Daarnaast spraken vertegenwoordigers van Rabobank en Zorgverzekeraars Nederland.

Hans ter Brake van Quli zorgde voor de afsluiting van deze informatieve middag: “Mensen hebben recht op een digitale kopie van hun gegevens. Wij denken vanuit het persoonlijke netwerk van de patiënt. Laten we samen inhoud geven aan de bedoeling”.

Afsluiting en aftermovie
Na afloop van het presentatiegedeelte genoten deelnemers van een goed verzorgd Italiaans buffet. Er was voldoende stof om over na te praten. Quli Experience 2019 is prachtig in beeld gebracht. Bekijk de aftermovie.

Een aanwezige journalist van Skipr maakte het volgende artikel over Quli Experience 2019. Lees het artikel hier.