Voor wie is Quli - Patientgroepen

Vacature consultant PGO en e-health

Ben jij die energieke en veelzijdige Consultant PGO en e-Health die Quli nodig heeft? Dan zoeken wij jou!

Waar gaat het om?

Onze missie is het vergroten van de autonomie en de zelf- en samenredzaamheid van kwetsbare mensen in onze samenleving. In deze uitdagende functie begeleid je de verdere opschaling van het gebruik van Quli en weet je op inspirerende wijze het gedachtegoed van Quli uit te dragen. Je bent onderdeel van projectteams om Quli in gebruik te nemen bij zorgorganisaties en met name samenwerkende (zorg)organisaties. In het projectteam ben je in staat Quli te introduceren bij cliënten, vertegenwoordigers, verwanten en zorgprofessionals en daarbij het gebruik van Quli te integreren in het primaire zorgproces. Je kunt mensen en belangen samenbrengen en begeleidt hen naar gemeenschappelijke inzichten en significante resultaten.

Je bereidt workshops en presentaties aan groepen voor en voert deze ook uit. Het maken van andere materialen, zoals e-learning, whitepapers, business cases, projectplannen, behoren ook tot je werkzaamheden. Daarnaast signaleer en analyseer je relevante ontwikkelingen op het gebied van procesverbetering en verandermanagement bij zorgorganisaties en ben je bezig met het opbouwen, verdiepen en optimaliseren van klantrelaties en het creëren van draagvlak.

Herken jij jezelf?

Je wilt impact maken in de gezondheidszorg, in het bijzonder voor mensen met chronische ziekten of beperkingen. Je haalt je inspiratie uit zelfmanagement, de verbindingen in sociale en zorgnetwerken en de inzet van ICT daarbij. Je werkte voorheen zelf in de zorg en krijgt energie van het sparren met zorgprofessionals, zorgmanagers en ICT-ers.

Je hebt een duidelijke visie op jouw vakgebied in relatie tot zorgorganisaties en de toepassing en opschaling van e-health. Je hebt ervaring met het produceren van genoemd materiaal, het begeleiden van en ondersteuning geven bij verandertrajecten en het geven van presentaties en trainingen. Je bent dus hands-on en werkte al voor een bedrijf dat verschillende soorten ICT-implementaties begeleide.

Je hebt een HBO-niveau en minimaal drie jaar werkervaring in de dynamiek van zorg & ICT. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een held in samenwerken.

En, boven alles, je vindt het uitdagend om met een energiek en intrinsiek gedreven team hét verschil te maken in de gezondheidszorg. We gaan je vragen wélk verschil je wilt maken!

We bieden

  • Een plek in de voorhoede van PGO en e-health implementaties
  • Een inspirerende (werk)omgeving met veel ruimte voor initiatieven en zelfontplooiing
  • Een afwisselende en uitdagende functie (32 uur) in heel Nederland
  • Uiteraard passende arbeidsvoorwaarden

Over Quli

Quli is een PGO en e-health-omgeving die de participatie van burgers in hun persoonlijke zorgnetwerken ondersteunt. Quli is een initiatief van de zorgorganisaties.

Quli helpt om mee te blijven doen, baas over eigen gezondheid en zorggegevens te zijn. Kwaliteit van leven, het sociale netwerk en hulp bij zorgvragen, daar draait het om. Met Quli kunnen mensen hun behoeften en zorgvragen managen en delen en kunnen zorgverleners deze volgen en aanvullend hulp bieden. Patiënten en cliënten worden autonomer en maken beter gebruik van hun netwerk.

Met Quli kan iedereen zelf zijn medische gegevens verzamelen, beheren en delen en beschikken over zijn eigen persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). De regie ligt bij de burger, die bepaalt wie toegang heeft tot gegevens en met wie deze worden gedeeld. Zelfmanagement en zelf- en samenredzaamheid staan voorop. Professionals komen in actie als het nodig is.

Mensen die extra aandacht verdienen, krijgen dit ook. Quli faciliteert mensen. Zo houden we samen kosten onder controle en door zorg slimmer in te zetten, verbeteren we de toegankelijkheid, kwaliteit en effectiviteit.

Onze maatschappij zet in op toename van autonomie van de burger, samenhangende zorg en gebruik van technologie. Zorg en leven moeten beter en veiliger. Er zal regionaal toenemend aandacht zijn voor predictie, preventie, personalisatie en participatie. Dit moet leiden tot lagere kosten per burger.

Quli is gratis voor burgers. Zorgorganisaties en samenwerkingsverbanden investeren in Quli omdat zij hun doelgroepen willen ondersteunen om toenemend autonoom te kunnen functioneren en zorg en hulp te bieden zodra dat nodig is. Daarmee nemen die zorgorganisaties regionaal een steeds relevantere positie in en leveren zij hun diensten met een stijgende kwaliteit en veiligheid tegen lagere kosten per burger.

Contact

Heb je interesse in deze functie? We komen graag in contact. Stuur je CV met motivatie dan naar sascha.honing@quli.nl (06-12961983) of hans.ter.brake@quli.nl (06-29525292).

 

Lorem ipsum

Bekijk nu onze demo en maak een account aan!