AAA

Veelgestelde vragen

Algemeen

Voor wie is Quli?

Quli is voor iedereen, jong en oud. Mensen met een zorgvraag of mensen die mantelzorg nodig hebben. Quli is er ook voor verzorgers of zorgverleners. In ieder geval is Quli er voor mensen die zo gezond, zelf- standig en prettig mogelijk willen leven en die de regie over hun eigen zorg willen houden.

Waar komt de naam Quli vandaan?

Quli staat voor Quality of Life, dat betekent kwaliteit van levenQuli helpt om mee te blijven doen, baas over eigen gezondheid te zijn en vooral ook gezond te blijven. Kwaliteit van leven, het sociale netwerk en hulp bij zorgvragen, daar draait het om.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je gratis aanmelden:
- Via 'Start met Quli' of de blauwe knop 'Inloggen of aanmelden'
- Vul de velden in en klik op 'Account aanmaken'.
- Ga naar je e-mail: je krijgt twee mailtjes van Quli.
- Volg de stappen die daarin staan.

Kan ik Quli gebruiken als ik niet bij een zorgorganisatie ben aangesloten?

Ja, dat kan. Quli is er voor iedereen in Nederland.

Waar kan ik terecht met vragen?

Als je vragen hebt over Quli of als iets niet (goed) werkt, kun je contact opnemen met de Quli Servicedesk:

e-mail: servicedesk@quli.nl
telefoon: 026 - 792 00 00

Als je bent ingelogd, vind je de contactgegevens ook onderaan de groene menubalk aan de linkerkant van je scherm.

Waar kan ik de handleiding van Quli vinden?

Quli heeft een helpfunctie: een lichtgroene ronde knop met een vraagteken. Deze knop staat rechts in de groene bovenbalk, als je ingelogd bent.

Als je hierop klikt, zie je de uitleg van de app waar je dan bent.

Kan ik Quli gebruiken op mijn smartphone?

Ja, dat kan. Quli werkt op bijna elke smartphone. Elke nieuwe versie wordt getest op zowel Android als iOS. Maar Quli werkt ook op vele smartphones met andere besturingsystemen.

Wordt mijn apparaat ondersteund?

Je kunt Quli gebruiken op een pc, laptop, tablet of smartphone. Twijfel je aan je apparaat? Neem dan gerust contact op met de Servicedesk.

Met welke internetbrowsers werkt Quli het best?

Quli werkt het best met de volgende browser:
- Internet Explorer 9 of hoger, waarbij Internet Explorer 11 de voorkeur heeft
- Mozilla Firefox 8 of hoger
- Google Chrome
- Safari

Wat zijn de systeemeisen voor Quli?

**Software**
1. Eén van de volgende browser:
- Internet Explorer 9 of hoger, waarbij Internet Explorer 11 de voorkeur heeft
- Mozilla Firefox 8 of hoger
- Google Chrome
- Safari

2. De nieuwste versie van Java

3. Adobe Flash Player 16 of hoger

**Verbinding**
- Download 2 Mbps
- Upload 1 MBpsHardware
1. 1 GB RAM
2. Intel Core Duo 1 GHZ processor
3. 64 MB grafische kaart
4. Webcam 30 fps

**Besturingssysteem mobiele telefoon**
- Android: versie 4.1 of hoger
- Apple: de nieuwste iOS versie

Veiligheid

Is Quli veilig?

Quli is een Nederlands product, ontwikkeld door gerenommeerde zorginstellingen. Het voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Quli is volstrekt veilig. Quli bevat een kwaliteitssysteem om apps goed te keuren. Artsen/behandelaren voeren deze kwaliteitstoets uit. Zo bevordert Quli het gebruik van effectieve apps in de zorg.

Hoe gaat Quli om met je privacy?

Quli vindt privacy belangrijk. Op internet ben je niet vindbaar als Quli-gebruiker. Binnen Quli ben je niet vindbaar voor andere gebruikers. Als je iemand wilt uitnodigen, heb je zijn e-mailadres nodig. Ook bepaal jij zelf wie welke gegevens van jou mag inzien.

Moet ik uitloggen als ik klaar ben in Quli?

Ja, dat is belangrijk. Als je dat niet doet, kan iemand anders zomaar op jouw computer, tablet of smartphone in jouw account kijken.Als je het een keer per ongeluk vergeet, logt Quli na een uur automatisch uit.

Inloggen

Hoe log ik in?

Ga naar www.quli.nl en klik op de blauwe knop 'Inloggen of aanmelden' rechts boven in het scherm. Vul je e-mailadres en wachtwoord in. Klik op 'Inloggen'.

Ik weet niet met welk e-mailadres ik moet inloggen, wat nu?

Bel de Servicedesk, 026-792 0000

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik op 'Inloggen of aanmelden' rechts boven in de homepagina Onderaan het inlogscherm zie je 'Wachtwoord vergeten', klik daarop Vul je e-mailadres in en klik op 'Nieuw wachtwoord versturen' Er wordt nu een e-mail gestuurd met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Je kunt je wachtwoord veranderen als je bent ingelogd. Klik hiervoor op je profielfoto, en daarna op het tabblad 'Profiel'.Aan de rechterkant staat in blauwe letters 'Wachtwoord wijzigen', klik daarop.

Quli voor zorgprofessionals

Wat kan ik als zorgprofessional met Quli?

Quli stelt je als verzorger, arts, behandelaar of begeleider in staat om digitaal mee te kijken met je patiënten en cliënten, dagprogramma’s (real time) aan te passen en te communiceren of te bezoeken als het nodig is. Vanuit een centraal systeem kun je alle gegevens beheren, zorgprogramma’s opstellen en is er betere kennisoverdracht tussen zorgprofessionals mogelijk. Door niet overal altijd fysiek aanwezig te hoeven zijn, kun je meer tijd geven aan mensen die extra aandacht en behandelingen nodig hebben.

Is Quli ook voor huisartsen?

Quli is er ook voor huisartsen: Quli stelt je als arts in staat om digitaal mee te kijken met je patiënten, te communiceren of te bezoeken als het nodig is. Vanuit een centraal systeem kun je alle gegevens beheren, zorgprogramma’s opstellen en is er betere kennisoverdracht tussen zorgprofessionals mogelijk. Door niet overal altijd fysiek aanwezig te hoeven zijn, kun je meer tijd geven aan mensen die extra aandacht en behandelingen nodig hebben.

Gebruik van Quli

In Quli kan je heel veel. Hoe weet ik wat het beste is voor mij om mee te starten?

Quli stelt de mens met zijn zorgvragen centraal. En niet de zorginstellingen of zorgverzekeraars. Zorginstellingen kunnen hun apps aanbieden in de Quli appstore. Quli-gebruikers kunnen daardoor op één plek nuttige of handige apps vinden die te maken hebben met hun (zorg)vraag. Verzorgers kunnen ook een account aanmaken zodat ze via Quli in contact zijn met hun kind, vriend, buurtgenoot of cliënt.

Hoe kan ik beeldbellen op mijn tablet of smartphone?

Om te beeldbellen op je tablet of smartphone, heb je een extra app nodig uit de Apple Appstore of de Google Playstore. Installeer de gratis app 'Quli Beeldbellen'. Deze app is gekoppeld aan je Quli account, je gebruikt dus dezelfde inloggegevens.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Informatie en Servicedesk

Kantoor Haaksbergen
Blankenburgerstraat 41 A
7481 EA Haaksbergen
servicedesk@quli.nl
026-7920000

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×