AAA

Voor de maatschappij

‘Zorgen voor’ wordt  ‘Zorgen dat’ en ‘van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag‘ via predictie, preventie, personalisatie en participatie.

De zorg in ons land staat al een tijd onder druk. De kosten moeten omlaag en de werkdruk van de mensen die in de zorg werken is hoog. Er komen steeds nieuwe systemen en vormen van behandeling, begeleiding en ondersteuning bij om zorg effectief, efficiënt en betaalbaar te maken en te houden. Vaak is dat in de vorm van online varianten. eHealth biedt mooie kansen voor zowel de gebruiker, de zorgprofessional als organisaties. Met online hulp kunnen we meer, beter en langer voor onszelf en voor anderen zorgen.

Quli verbindt

Quli (afkorting van Quality of Life) is een digitale netwerkomgeving voor mensen van alle leeftijden. Voor mensen die zelf een zorgvraag hebben of voor een ander willen zorgen. Quli is er ook voor de professional, de (zorg)organisatie of gemeente die op een veilige manier met zijn cliënt wil communiceren en informatie wil delen.

Quli zorgt voor de verbinding van alle systemen en informatiebronnen zodat er een verkeersplein ont- staat waar zorgvrager en zorgaanbieder hun voordeel mee kunnen doen. De zorgvrager is met Quli in staat om zelf een digitale omgeving rond zijn gezondheid en welzijn te regelen en te beheren. En dat helpt om de maatschappelijke participatie te vergroten en de zorg betaalbaar te houden. De zorgaanbieder is met Quli in staat om efficiënt te werken en kosten te besparen.

Quli ontzorgt

Quli rust op drie pijlers:

  • persoonlijk gezondheidsdossier (PGD/PGO) #Mijnzorggegevens
  • sociaal netwerk #Mijnzorgnetwerk
  • een open appstore met ruime keuze uit functionaliteit en apps van Quli én derden #Mijnappotheek

Via het sociale netwerk kan een gebruiker contact leggen met zijn familie, vrienden of zorgverleners. Veilig en privé in een afgeschermde omgeving via mail, beeldbellen en chat. De gebruiker bepaalt binnen Quli zelf welke vertrouwelijke informatie hij op welk moment met anderen wil delen. Zo is praktische steun altijd aanwezig. Op pc, smartphone of tablet, 24 uur per dag. In de persoonlijk gezondheidsomgeving kan de Quli-gebruiker eigen informatie inladen vanuit het elektronische patiëntendossiers of andere elektronische dossiers. Vervolgens kan de gebruiker deze informatie delen met wie hij dit wil.

In de appstore van Quli zitten zorginhoudelijke apps met een kwaliteitslabel, een moodbox, logboeken in tekst, beeld en geluid. Daarnaast zijn er persoonlijke coaches zoals een medicatiecoach, ochtendroutinecoach of een wasmachinecoach. Quli kent een takenlijst en agenda die de gebruiker toegankelijk kan maken voor leden uit het netwerk en die hij kan synchroniseren met het EPD of ECD van een (zorg)organisatie. Ook apps van een (zorg)organisatie kunnen toegevoegd worden.

Quli maakt bewust en actief

Quli maakt mensen bewust en betrekt hen actief bij hun eigen zorg en welzijn en die van anderen. Quli onderschrijft de visie van Patiëntenfederatie Nederland die zich sterk maakt voor eigen regie en stimulering van zelfredzaamheid. Zorg wordt met Quli van ons allemaal, maar ook van jezelf.

Informatie en Servicedesk

Kantoor Haaksbergen
Blankenburgerstraat 41 A
7481 EA Haaksbergen
servicedesk@quli.nl
026-7920000

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×