AAA

Voor professionals

Quli is een digitale omgeving die je als verzorger, begeleider, arts, specialist of behandelaar op een handige en veilige manier ondersteunt bij je werk.

Alle belangrijke informatie is online beschikbaar in een overzichtelijke, afgeschermde digitale omgeving.

Quli in de dagelijkse praktijk

De cliënt maakt een account aan in Quli en vult zijn basisgegevens rond zijn gezondheid en welzijn in. Vervolgens verleent hij de betreffende verzorger of behandelaar toegang tot zijn account en relevante delen daarvan. De zorgprofessional kan vervolgens programma’s, plannen, taken en doelen toevoegen en online aanpassen. Quli heeft een appstore met handige apps zoals de ‘mijn cliëntenapp’ en met Quli kun je ook werken vanuit een behandelomgeving. Geen onnodige extra handelingen en gebruiksvriendelijk.

In Quli kunnen ook afspraken gepland worden. Voorafgaande aan een afspraak kan online informatie uitgewisseld worden als voorbereiding op het face-to-face gesprek. Tips en adviezen kunnen snel en handig gecommuniceerd en gedeeld worden door middel van de mail- , chat- en beeldbelfunctie in Quli. Zo ontstaat er een complete toolbox die de zorgprofessional en de cliënt toerust om zorg of behandeling effectief in te zetten. Quli kan gekoppeld worden met andere systemen en Quli is veilig omdat vertrouwelijke informatie versleuteld wordt.

Cliënt wordt actief betrokken

Quli biedt een complete omgeving die helpt om een behandeling efficiënt te ondersteunen. De cliënt wordt met Quli gestimuleerd om actief mee te denken over zijn begeleiding of behandeling. Cliënten zijn beter gemotiveerd en worden meer zelfredzaam. Dit leidt tot een beter behandelresultaat. Quli is ondersteunend voor de zorgprofessional en zorgt voor eigen regie en zelfredzaamheid bij de cliënt.

Benieuwd hoe Quli behandeling of zorg gemakkelijker kan maken?

Maak dan vrijblijvend een account aan en ontdek wat Quli voor u kan betekenen.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Informatie en Servicedesk

Kantoor Haaksbergen
Blankenburgerstraat 41 A
7481 EA Haaksbergen
servicedesk@quli.nl
026-7920000

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×