AAA

Voor organisaties

Met Quli is de cliënt eigenaar van zijn of haar gegevens. Via e-health en apps werkt u gemakkelijk en veilig in het cliëntnetwerk.

Blended behandelen is inmiddels een goede aanvulling op of vervanging van face-to-face contacten. En dat is niet voor niets. De cliënt wordt zo actief betrokken bij zijn (behandel)proces en wordt gestimuleerd om zelf waar mogelijk de regie te nemen. Het bevordert de participatie en zelfredzaamheid en heeft daardoor een positieve invloed op het behandelresultaat. En het werkt kostenbesparend voor een organisatie.

Een zorg minder

Quli voorziet in een veilige, digitale omgeving waar cliënt en behandelaar elkaar treffen en informatie delen. Communicatie kan gemakkelijk via mail, chat, of beeldbellen in Quli. Maar ook het maken van afspraken, een dagboek bijhouden of het stellen van vragen kan met Quli. In Quli kunnen bovendien eenvoudig apps en digitale coaches geplaatst worden die de behandeling of zorg ondersteunen. Een complete digitale omgeving dus waarmee de behandeling ondersteund en gevolgd kan worden. Zo wordt zorg of behandeling efficiënt en betaalbaar. Én veilig, want met Quli wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden.

Koppelen aan bestaande systemen

Gegevens van de cliënt en het verloop van de behandeling kunnen gedeeld worden. Delen uit het EPD of ECD of een ander informatiesysteem van de organisatie kunnen gekoppeld worden aan Quli. Cliënten maken steeds vaker gebruik van het inzagerecht van hun dossier. Door die koppeling én de combinatie met de basisgegevens, apps en coaches, e-healthmodules, agenda, mailen, chatten en beeldbellen ontstaat er een platform waar gebruiker en zorgorganisatie profijt van hebben. Quli is persoonlijk gezondheidsomgeving en sociaal netwerk in één waar informatie veilig en gemakkelijk beheerd en gedeeld kan worden.

Preventief en nazorg wordt betaalbaar

Quli biedt niet alleen ondersteuning bij de behandeling of ondersteuning. Signalen van een cliënt kunnen met Quli snel opgepakt worden waardoor adequate hulp tijdig ingezet kan worden. Maar ook bij de afbouw van een behandeling kan Quli helpen omdat nazorg sneller ingezet kan worden. Behandeling of ondersteuning op maat op momenten dat het nodig is. Effectief én efficiënt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Quli voor uw organisatie?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Informatie en Servicedesk

Kantoor Haaksbergen
Blankenburgerstraat 41 A
7481 EA Haaksbergen
servicedesk@quli.nl
026-7920000

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×