AAA

Wat kan Quli?

Quli faciliteert een persoonlijke digitale omgeving. Hiermee kun je zelf je zorggegevens beheren, gebruiken en delen. Met Quli worden zelfservice, zelfmanagement en zelf- en samenredzaamheid digitaal ondersteund. Uiteraard is Quli veilig en makkelijk in gebruik.

De gebruiker bepaalt

De gebruiker van Quli maakt zelf uit hoe zijn Quli-omgeving eruitziet en bepaalt wie toegang heeft tot welk deel van zijn informatie in Quli. Maar met Quli kan veel meer dan beheren en delen. De gebruiker voegt in Quli die tools toe die hij/zij nodig heeft of handig vindt om zo gezond en aangenaam mogelijk te leven. Met Quli krijgt zelfmanagement, zelfredzaamheid en eigen regie echt betekenis.

Veilig, compleet en altijd binnen handbereik

Quli is een allround omgeving die bestaat uit een social media-platform, een persoonlijk gezondheidsdossier (PGD) en een open appstore. Quli is niet alleen handig maar is ook altijd en overal bij de hand omdat ingelogd kan worden via pc/laptop, tablet en smartphone. Quli is beschikbaar op die momenten dat de gebruiker dat nodig heeft. En Quli is veilig: de gegevens in Quli zijn goed beschermd, waardoor de privacy geborgd is.

Voor iedereen

Quli is er voor de individuele gebruiker, de mantelzorger of vrijwilliger. Maar Quli is er ook voor de zorgprofessional of zorgorganisatie. In Quli zit een dagboek- en takenoverzicht en een store met handige apps. Zorg- of behandelprogramma’s, rapportages van doelen, e-healthmodules, digitale coaches e.d. kunnen geplaatst en gedeeld worden in Quli. Ondersteuning bij de behandeling of begeleiding kan verrassend eenvoudig omdat mailen, chatten en beeldbellen ook onderdeel zijn van Quli.

Quli leeft met je mee

Quli is de digitale, persoonlijke gezondheidsomgeving waarmee de gebruiker gedurende zijn hele leven informatie over zorg en welzijn kan beheren en delen. Dossiers van bijvoorbeeld het consultatiebureau, huisarts of tandarts, apotheek, fysiotherapeut, behandelaar of specialist, van de thuiszorg of de wijkverpleging kunnen gekoppeld worden aan Quli. Zo ontstaat er een totaaloverzicht in de vorm van een persoonlijke gezondheidsomgeving die met de gebruiker mee groeit en mee leeft.

Quli anticipeert hiermee op het advies van Patiëntenfederatie Nederland (vertegenwoordiger van 160 patiëntenorganisaties) die in 2015 onderzoek heeft gedaan naar nut en noodzaak van zo’n persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Het streven is dat elke Nederlander in 2020 over een PGO beschikt. Eind 2016 is een set van eisen, standaarden en afspraken voor persoonlijke gezondheidsomgevingen beschikbaar. Op de website MedMij is hierover meer informatie te vinden.

Initiatief vanuit de zorg zelf

Quli is een initiatief van vijf zorgorganisaties : Amarant Groep, Arq, Dichterbij, Dr. Leo Kannerhuis en Pluryn. Kwaliteit van zorg en kostenbeheersing zijn belangrijke items in de zorg. Dat is de reden dat deze organisaties gestart zijn een digitale omgeving. En, er is een belangrijker aspect. Quli vergroot de betrokkenheid en regie van de gebruiker en het stimuleert personalisatie en participatie. Quli levert een waardevolle bijdrage aan de transformatie in de zorg. Benieuwd geworden hoe Quli werkt?

Maak een gratis account aan of neem contact met ons op via info@quli.nl.
We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van Quli.

Quli draagt bij aan de Quality of Life van iedereen die graag goed voor zichzelf en voor een ander wil zorgen!

Informatie en Servicedesk

Kantoor Haaksbergen
Blankenburgerstraat 41 A
7481 EA Haaksbergen
servicedesk@quli.nl
026-7920000

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×