AAA

Werken bij Quli

Herken jij jezelf? Werken bij Quli betekent werken in een dynamische wereld waar je werk als hobby voelt.

Competenties benutten, verantwoordelijk dragen en ruimte voor eigen initiatief zijn de sleutelwoorden. Maar er is meer: bij Quli draag je bij aan een beter en zelfstandiger leven van anderen.

Quli is het meest gebruikte Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGD/PGO) van Nederland. We zijn continu bezig om de gebruiker beter te faciliteren en de mogelijkheden verder uit te bouwen. Ben jij een zelfstarter met passie voor zorg en ICT, een uitblinker op jouw expertisegebied en wil je een échte bijdrage leveren aan de zelfredzaamheid van de ander? Bekijk dan onze vacatures, en reageer als je jezelf herkent!

Wij zijn op zoek naar:

Stagiaires

Stageplaatsen per augustus/september HBO (sales/marketing)

Quli heeft elk half jaar plaats voor gedreven en leergierige studenten met hart voor zowel sales & marketing als voor de zorg. Stage lopen bij Quli betekent meelopen in een dynamische, informele en transparante omgeving waarin ontwikkeling en innovatie voorop staan. Bij Quli werken enthousiaste en gedreven mensen die elke dag met veel plezier bijdragen aan zelfregie en autonomie van cliënten en burgers. Dit doen we met onze unieke eHealth omgeving.

Als stagiair(e) zien we je als een volwaardig collega, waardoor je extra veel leert.

We bieden je:

–        aansluiting op en een ‘eigen’ deelgebied binnen het Quli marketing- en salesplan;
–        intensieve begeleiding;
–        een ‘stage op maat’; we kijken naar je interesses en (beoogde) competenties;
–        een stagevergoeding, 32/40 uur per week.

Pak die kans en kom ervaring opdoen bij het meest gebruikte Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGD/PGO) van Nederland. Ben je geïnteresseerd in een stageplek en weet je waar jouw interesse en competenties liggen, stuur dan je CV voorzien van motivatie naar marcel.mulder@quli.nl.

Informatie en Servicedesk

Kantoor Haaksbergen
Blankenburgerstraat 41 A
7481 EA Haaksbergen
servicedesk@quli.nl
026-7920000

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×