Winnaar ‘Beste app voor iedereen’: VraagApp

Op 21 januari is tijdens de eHealthweek (21 – 26 januari 2019) de winnaar bekend gemaakt van ‘Beste app voor iedereen’. Daarbij waren drie partijen genomineerd: Quli, Barcodescanner en VraagApp. Als winnaar is VraagApp uit de bus gekomen. Langs deze weg willen wij vanuit Quli de medewerkers van VraagApp feliciteren.

Reden prijsvraag
Pharos en het National eHealth Living Lab organiseerden deze prijs. De achterliggende reden van deze prijsvraag was dat het voor laaggeletterde Nederlanders over het algemeen te ingewikkeld is om met digitale applicaties om te kunnen gaan. Daarom gingen deze organisaties op zoek naar toepassingen, die goed toegankelijk zijn voor laaggeletterden, digibeten en mensen met gezondheidsproblemen.

Ambitie blijft overeind
Wij zijn als Quli trots dat we genomineerd waren voor de eHealth4all prijsvraag ‘Beste app voor iedereen’. Onze ambitie blijft overeind staan: “Nu de zorg toenemend digitaliseert, moeten en willen cliënten en patiënten ook digitaal over hun zorggegevens beschikken. Quli wil het best digitaal toegankelijke burgerplatform en PGO zijn. Ieder mens heeft namelijk het recht om ‘digitaal mee te doen’ in de maatschappij.”

Voor meer informatie over de eHealthweek 2019: kijk op https://ehealthweek.net/