Zorg voor jezelf

GetGrip voor professionals

Emotieregulatie met GetGrip voor professionals

Emotieapp GetGrip is een waardevolle hedendaagse tool voor professionals die in hun werk te maken hebben met kinderen en/of (jong)volwassenen die vaak door emoties overspoeld worden. Die het ingewikkeld vinden om hun emoties te reguleren en te sturen. En die moeite hebben om eigen emoties te herkennen en adequaat te uiten. Dit alles kan leiden tot naar buiten gericht, externaliserend gedrag of naar binnen gericht, internaliserend gedrag.

Professionele begeleiding of behandeling gericht op emotieregulatie kan dan helpen.

Met de emotieapp GetGrip geef jij als professional je begeleiding en/of behandeling gestructureerd en gericht vorm, passend bij de specifieke vragen van een hulpvrager.

GetGrip is een aanvullend en krachtig instrument:

Motiverend

De hulpvrager is eerder bereid om zijn problematiek aan te pakken als hij mag werken met een digitale en aansprekende app die altijd beschikbaar is. In Quli vindt hij een overzicht van alle ingevoerde data met daarbij een handige grafiek.

Effectief

De kracht van een begeleiding en/of behandeling neemt toe, omdat deze doorlopend wordt, in plaats van incidenteel alleen tijdens afspraken.

Overzicht en inzicht

In de gekoppelde persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) Quli zie je in één oogopslag al je hulpvragers.

Van elke hulpvrager kun je langetermijnresultaten inzien die helpen om patronen te herkennen en inzicht te krijgen in wat wel en niet gewerkt heeft.

Blended care

De combinatie van reguliere face-to-face-behandelingen of -begeleiding met onlinebehandeling en -begeleiding biedt de voordelen van beide methoden. Daarnaast kun je je gericht voorbereiden door voorafgaand aan de face-to-face-momenten de ingevoerde data uit te lezen.

Verbinding

GetGrip maakt het makkelijk voor de hulpvrager om zijn eigen sociale netwerk te betrekken bij de behandeling. Ook kan de hulpvrager zijn professional rechtstreeks en veilig benaderen via de app.