Zorg voor jezelf

Samenwerken

Samenwerken met Quli

Quli is continu bezig met zich te verbeteren en nieuwe functies toe te voegen. We zijn staan dan ook open voor nieuwe inzichten, kennis en ideeën. We gaan dan ook graag samenwerken met nieuwe partners. Verdient jouw product of dienst het ook om direct bij gebruikers terecht te komen? Neem dan vooral contact met ons op.

Over Quli
Quli verbindt digitaal het hele zorgnetwerk: patiënten, naasten, zorgverleners en zorgorganisaties. Zowel de patiënt als de zorgverleners delen veilig en efficiënt informatie. Van afspraken tot testuitslagen, het delen van video’s of aanbieden van eHealth. Binnen Quli kun je veilig chatten, berichten sturen of beeldbellen! Want zorgen doe je samen.

Neem contact op!
Heb jij een idee, product of dienst die de zorg makkelijker, veiliger of efficiënter kan maken? En lijkt dit bij Quli aan te sluiten? Dan horen we graag van je!

Natuurlijk vinden we het belangrijk onze gebruikers altijd veilig en makkelijk Quli kunnen gebruiken. Daarom hebben we een aantal criteria voor onze samenwerkingspartners.