Zorg voor jezelf

Certificeringen

Veilig en betrouwbaar

Vertrouwen en veiligheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Daarnaast streven wij naar optimale digitale toegankelijkheid. Wij laten ons hierop aanspreken en toetsen. Om deelnemer te worden aan het MedMij Afsprakenstelsel moet elke leverancier een toetredingsproces doorlopen. Dit proces start bij de aanmelding als kandidaatdeelnemer, het voldoen aan allerlei veiligheidsvoorwaarden, een kwalificatie- en acceptatietraject en eindigt met het ondertekenen van de deelnemersovereenkomst. Onderstaand staan de certificeringen van Quli.

Onze certificeringen

Digitale toegankelijkheid

Hoe kunnen wij ons platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken voor jou? Of je nu een beperkt gezichtsvermogen hebt, slechthorend bent, een beperkte handfunctie hebt of leeft met autisme, ons platform zo toegankelijk mogelijk maken is ons streven. Zo is Quli echt voor iedereen. Om dit mogelijk te maken werken wij o.a. samen met onze gebruikersgroepen en Stichting Accessibility. Hieronder het juryrapport van ‘Pharos eHealth4All prijsvraag 2019 ‘De beste App voor iederéén’.

Bekijk juryrapport

NEN 7510

Quli vindt het zeer belangrijk dat wij verantwoord en veilig met jouw gegevens omgaan. Daarom laten wij ons elk jaar, door een onafhankelijke partij, (her)certificeren voor de NEN 7510 norm. Met de NEN 7510 norm beschrijven wij hoe wij risico’s bij informatiebeveiliging afwegen, hoe wij omgaan met persoonsgegevens, de toegankelijkheid van informatie en beschikbaarheid van bijbehorende ICT systemen. Met het voldoen aan NEN 7510, hebben we goed nagedacht over alle risico’s en kunnen wij laten zien dat er gestructureerd en planmatig wordt gewerkt aan verbetering rondom gegevensbeveiliging. Er zijn maatregelen getroffen om risico’s te voorkomen en er is vastgesteld dat deze maatregelen ook daadwerkelijk effectief zijn. Zo doen wij er alles aan om de veiligheid van jouw gegevens centraal te stellen!

Bekijk certificaat

MedMij

MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en zorgprofessionals. Deze uitwisseling vindt plaats via Quli met daarin voor jou ook een PGO, persoonlijke gezondheidsomgeving. Met een PGO kun je jouw gezondheidsgegevens op één plek inzien, beheren en delen. Zo worden veranderingen in je gezondheid beter zichtbaar en de gevolgen van bepaalde (be)handelingen duidelijker. Dat geeft rust en regie. Als jij en jouw behandelaar goed geïnformeerd zijn, kun je samen tot de best passende zorg komen. Wil je meer weten over wat MedMij voor jou betekent, lees dan verder op Gebruikersvoorlichting MedMij.

Bekijk Acceptatietest-Rapport

Acceptaties

Dit acceptatietestrapport is opgesteld naar aanleiding van de acceptatietest van Quli BV als deelnemer MedMij.

Bekijk acceptatierapport