Zorg voor jezelf

Voor wie is Quli?

Quli verbindt jouw netwerk

Zorgen doe je samen. Jij hebt een aantal mensen om jou heen die heel belangrijk voor jou en jouw zorg zijn. Daar wil je snel en makkelijk mee kunnen communiceren. In Quli deel je makkelijk documenten, belangrijke afspraken of doelen met hen allemaal tegelijk. Zo hoef je niet te wachten tot je ze weer ziet – en vergeet je ook niets. Liever direct contact? Via Quli kun je ook veilig berichten sturen, chatten of beeldbellen.

Maak een gratis account aan

‘’Wij geloven in een gezondere wereld, waarin iedereen goed geïnformeerd is en regie heeft over zijn eigen vitaliteit en gezondheid’’

Mijn mantelzorgers

Jouw mantelzorgers willen je zo goed mogelijk helpen, maar kunnen niet altijd en overal bij zijn. Met Quli kun je alle zorginformatie die voor hen belangrijk is met ze delen, gewoon via je telefoon. Of neem snel en veilig contact met ze op via berichten, chat of beeldbellen. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze je beter helpen.

Ontdek hier wat Quli voor jou kan betekenen

 

Mijn zorgverleners

Voor jouw zorg zijn zorgverleners natuurlijk erg belangrijk. Via Quli kunnen zij informatie met jou delen en jij met hen. Je kunt veilig mailen en foto’s, video’s en documenten toevoegen. Bijvoorbeeld over hoe het met je gaat of uitslagen van testen. En als je meer zorgaanbieders hebt, kun jij de informatie meteen met allemaal delen. Zo kunnen jullie samen betere beslissingen nemen over jouw zorg.

Ontdek hier wat Quli voor jou kan betekenen

Mijn zorgorganisaties

In de zorg zijn heel veel organisaties. Fijn, want zo doet iedereen waar ze goed in zijn. Maar het is wel ingewikkeld voor jou om met iedereen contact te houden. Via Quli kun je met alle zorgorganisaties contact houden. En zij met elkaar, als jij dat goed vindt. Je kunt informatie delen, berichten sturen, chatten en beeldbellen. Zo is jouw oogmeting gelijk zichtbaar voor je oogarts of foto’s van je zere knie voor zowel de verpleging als de fysiotherapeut. Dat scheelt een hoop inloggen, bellen en emailen!

Ontdek hier wat Quli voor jou kan betekenen