Zorg voor jezelf

GetGrip voor (zorg)organisaties

Emotieregulatie met GetGrip voor (zorg)organisaties

Voor sommige mensen is het lastig om op een adequate wijze hun eigen emoties te herkennen, te uiten en te reguleren. Herken je dit probleem binnen jouw eigen (zorg)organisatie, school of instantie? Zijn er bijvoorbeeld kinderen of (jong)volwassenen die moeite hebben met emotieregulatie? En zijn er binnen jouw (zorg)organisatie, school of instantie medewerkers die hen kunnen helpen om hier zicht en grip op te krijgen?

GetGrip vormt als ehealth-instrument een waardevolle toevoeging in de begeleiding en/of behandeling van personen voor wie het lastig is om grip te krijgen op hun eigen emoties en het bijbehorende gedrag. GetGrip helpt medewerkers van een (zorg)organisatie om hulpvragers hun emoties en gedrag te leren herkennen, draagt bij aan het toepassen van het geleerde in een andere situatie en helpt het geleerde gedurende de tijd vast te houden.

GetGrip is een eigentijdse en aansprekende tool die een bijdrage kan leveren aan de motivatie om grip te krijgen op emoties en gedrag.

De voordelen van GetGrip voor (zorg)organisaties:

Efficiëntie

Professionals kunnen met behulp van GetGrip doelgerichter werken met een sneller resultaat. Van intensievere trajecten naar zorg op afstand.

Inzicht

Vanuit de gekoppelde persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) Quli kunnen anoniem rapporten opgevraagd worden die inzicht geven in patronen of specifieke vragen en de (zorg)organisatie helpen tot verbeterpunten te komen.

Communicatie

GetGrip biedt een veilige manier van berichten versturen en stimuleert communicatie in de driehoek (hulpvrager, professional en sociaal netwerk).

Eigen regie

GetGrip activeert en stimuleert het nemen van regie bij hulpvragers.