Zorg voor jezelf

Veiligheid

Veiligheid bij gebruik van Quli

Quli vindt veiligheid heel belangrijk. Jij moet erop kunnen vertrouwen dat informatie over jouw zorg privé blijft. Verder willen we dat iedereen Quli gemakkelijk kan gebruiken. Dat noemen we optimale digitale toegankelijkheid. Hiervoor hebben wij het MedMij-label en het NEN 7510 certificaat verworven.

Veilig delen MedMij
Het MedMij-label betekent dat we veilig en betrouwbaar informatie tussen zorggebruikers en de zorgaanbieders delen. Als je het MedMij-label ziet, dan weet je dat jouw gezondheidsgegevens daar veilig en betrouwbaar opgeslagen en gedeeld kunnen worden en dat daarbij voldaan wordt aan de hoge eisen die MedMij daaraan stelt.

 

Man kijkt op zijn telefoon en heeft zijn laptop op schoot - veiligheid

 

Iedereen kan Quli gebruiken
Quli kun je gewoon gebruiken op jouw telefoon of tablet en je gebruikt dit met mensen die jij kent. Om het nog makkelijker te maken kun je ook veilig met hen beeldbellen. Quli is altijd bezig om verder te werken aan nieuwe apps om jou te ondersteunen. Steeds meer zorgorganisaties doen mee, zodat je daar niet apart hoeft in te loggen. We willen het namelijk zo makkelijk mogelijk voor jou maken om grip te krijgen op jouw zorg. Want bij Quli weten we: jouw zorg draait om jou!

 

Maak een gratis account aan