Zorg voor jezelf

Quli Experience

Wat is de Quli Experience?

De Quli Experience is een terugkerend evenement speciaal georganiseerd voor vertegenwoordigers van zorggebruikers en naasten en bestuurders, directies en professionals van zorgorganisaties.

 

2019
Op maandag 25 november 2019 organiseerde Quli de Quli Experience, samen met Rabobank Nederland. Bestuurders, managers en professionals kunnen samen met (vertegenwoordigers van) patiënten en cliënten inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen inzake implementatie en opschaling van gebruik van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO).
In 2019 was het thema: “Quli voor iedereen”. Michel van Schaik, Directeur Gezondheidszorg Rabobank, en Hans ter Brake waren uw gastheren. De dagvoorzitter tijdens deze middag was Bas Westerweel.

Bekijk hier de aftermovie van Quli Experience 2019.

 

2018
11 oktober 2018 stond de Quli Experience bij AFAS Software op het programma. Het thema van deze dag was functionaliteit: #MijnAppotheek. De Quli Experience in Leusden was een samenwerking tussen Quli en CareConnections.Bekijk hier de aftermovie van Quli Experience 2018.

 

2017

Op donderdag 12 oktober 2017 werd de Quli Experience 2017 georganiseerd bij KPN in Den Haag. Diverse sprekers waaronder Jan Peter Balkenende, Eelco Blok, Erik Gerritsen en Bert van der Hoek gaven interessante lezingen.

Bekijk hier de aftermovie van Quli Experience 2017.