Zorg voor jezelf

Hoe kan Quli jou helpen?

Quli geeft je grip op jouw zorg en gezondheid

Overzicht over jouw zorg
Jouw zorg draait om jou. In Quli kun je altijd al jouw zorggegevens, afspraken en notities van jouw zorgaanbieders zien. Je kunt zelf ook informatie toevoegen en wijzigen. En jij bepaalt zelf met wie je dit deelt.
Jouw doelen, metingen en uitleg
Quli helpt je om overzicht te scheppen. Je kunt zelf doelen, resultaten, meetwaarden en gevoelens opslaan. Jij bepaalt zelf met wie je deze informatie wilt delen zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft te vertellen. Dat helpt je om zelf of samen met anderen beslissingen te nemen en je doelen te bereiken.
Makkelijk en veilig communiceren
Als je een gesprek over jouw zorg hebt, is het wel fijn dat je weet dat dit tussen jou en de ander blijft. Met Quli kun je makkelijk en veilig met zorgaanbieders, mantelzorgers of andere naasten communiceren via berichten, chat en beeldbellen. Omdat je Quli bij je hebt op je telefoon, kan dat altijd en overal.
Eén wachtwoord voor al je zorg
Met hoeveel zorgorganisaties heb jij te maken? En hebben ze allemaal een aparte website en inloggegevens? Via Quli kun je nu meteen bij informatie, e-health programma’s en apps van zorgorganisaties. Geen gedoe, maar altijd en overal direct en veilig toegang.
Veilig Bestanden opslaan
Je kunt documenten veilig opslaan in Quli. Denk aan verwijsbrieven, uitslagen en foto’s. Hierdoor heb je belangrijke gegevens altijd bij de hand. Dat kun je ook makkelijk delen als je een nieuwe zorgaanbieder krijgt. Hoef je het niet allemaal nog een keer uit te leggen.
Zorgagenda altijd bij je
Medicijnen slikken, oefeningen doen, afspraak bij de dokter.. Soms is het wel veel om allemaal bij te houden. Met de agenda in Quli komen belangrijke afspraken op één plek binnen. Als je dat wil, kan Quli je zelfs helpen door een herinnering te sturen via een berichtje op je horloge of telefoon!
Online dagboek
Jij weet het beste hoe jij je voelt. Daarom kun je in Quli een online dagboek bijhouden: je kan schrijven maar ook foto’s en video’s delen. Dat helpt je om belangrijke dingen te onthouden en - alleen als jij dat wilt - te delen met anderen.
Zorgen doe je samen
Jij bent in controle over jouw zorg, maar je doet het natuurlijk niet alleen. Via Quli kun jij direct de informatie, video’s of foto’s delen met mensen die voor jou belangrijk zijn. Jij hoeft niet meerdere keren hetzelfde te vertellen en iedereen heeft dezelfde informatie. Dat werkt fijn samen!