Zorg voor jezelf

Werk veilig efficiënt samen met patiënten, cliënten en naasten via online zorgplatform Quli

Gewoon vanuit je eigen systeem

Ben je net aan één systeem gewend, komt er nog een bij! Wij snappen dat je het liefst in een vertrouwde omgeving werkt, dus koppelen we EPD’s, ECD’s, ehealth-systemen en apps met Quli. Voor jou het oude vertrouwde systeem, voor de zorggebruiker één inlog met toegang tot alle zorg die deze nodig heeft.

Download de brochure voor meer informatie.

Makkelijk informatie delen

Soms kan informatie opvragen erg lang duren of vergeet een zorggebruiker belangrijke symptomen door te geven. Dat is verleden tijd met Quli. Je slaat makkelijk documenten op, deelt deze met de zorggebruiker, naasten en andere zorgaanbieders en zij met jou. Zo kun je meteen blended samenwerken. Verder kunnen zorggebruikers zelf hun gevoelens, meetwaarden, testuitslagen en andere video’s en foto’s delen. Afspraken komen gelijk in hun agenda terecht. De zorggebruiker wordt zo een betrokken samenwerkingspartner!

Download de brochure voor meer informatie.

Ehealth mogelijk maken

Met een snel vergrijzende maatschappij staan we aan een uitdaging. Hoe maken we de zorg efficiënt en kwalitatief? Zelfzorg en ehealth leiden tot goede resultaten en minder betaalde uren. Quli draagt hieraan bij met een veilige, digitale omgeving waarin zorggebruikers, naasten en zorgaanbieders makkelijk en fijn samenwerken. Naast een veilige, betrouwbare PGO biedt Quli steeds nieuwe mogelijkheden en koppelingen met ehealth apps.

Download de brochure voor meer informatie.

Veilig beeldbellen, chatten en mailen

Goede communicatie met de zorggebruiker en de naasten is belangrijk om de juiste besluiten te nemen over de zorg. Quli biedt meerdere mogelijkheden om hen alleen of allemaal tegelijkertijd te bereiken: via berichten (mail), chat en beeldbellen. Quli Beeldzorg is veilig en geschikt voor één-op-één contact met de zorggebruiker of overleg met een grotere groep van andere zorgaanbieders of naasten.

Download de brochure voor meer informatie.

Quli helpt organisaties zorg digitaal te ondersteunen:

Sneller veilig informatie delen
Meer eigen regie voor cliënten en patiënten
Meer informatie vanuit de patiënt beschikbaar
Meer mensen in minder tijd behandelen
Lagere werkdruk
Minder reistijd door Ehealth op afstand
Minder kosten aan vervoer en tijd besteed aan communiceren

Onze klanten

Certificeringen