Zorg voor jezelf
Blog

Waarom Quli voor zorgprofessionals tijdens corona?

Quli is een online platform en PGO dat zorg op afstand mogelijk maakt. Binnen de digitale omgeving, kunnen zorgverlener, patiënt en derde partijen zoals familie of ervaringsdeskundigen gemakkelijk informatie met elkaar uitwisselen. Vanwege de actuele maatregelen die zijn genomen omtrent het corona virus en de uitdagingen die dat in zorg met zich meebrengt, heeft Quli besloten zorgverleners 3 maanden kosteloos toegang tot haar platform te geven. Op deze manier hoopt Quli bij te dragen aan de strijd tegen corona.

Zorg op afstand
Vanwege actuele risico’s, impact daarvan en maatregelen van overheden en (zorg)organisaties, ligt de inzet van een digitaal platform nu zeer voor de hand. Een e-consult afnemen via beeldbellen bespaart niet alleen tijd; het redt levens. Daarnaast kunnen zelfmetingen worden gedaan, foto’s worden gedeeld en berichten worden verstuurd.

Snel veranderende informatie
Mensen in sociale onthouding, mensen die ziek zijn, mensen in quarantaine en mensen die (bijna) genezen zijn, hebben actuele en betrouwbare informatie nodig. En een platform om alle snel-veranderende  informatie op te kunnen delen. Quli kan daarnaast worden ingezet als (regionaal) informatie-platform tussen (zorg)organisaties en kan specifiek worden ingericht voor corona.

Eén centraal informatiepunt
Niet alleen de gebruikelijke zorgverleners zullen tijdens deze periode geraadpleegd worden, ook informatie met non-reguliere instellingen moet makkelijk gedeeld kunnen worden. Quli integreert met verschillende systemen van zorgorganisaties waardoor mensen al hun informatie beschikbaar hebben.

Sociale isolatie
Veel verzorgingstehuizen houden hun deuren dicht. Kinderen mogen niet langer op bezoek en ouderen komen in een sociaal isolement. Naast telefoneren of whatsappen, kan beeldbellen van Quli een oplossing bieden tijdens een consult. Omdat er meerdere partijen aan een beeldgesprek kunnen deelnemen, kan de zorgprofessional tegelijkertijd met de oudere en familie beeldbellen.

Zij gingen u voor..

Lees hoe sommige van onze klanten Quli inzetten:

Inzet Quli bij Nederlandse Brandwonden Stichting.

Koppeling Quli met Inforium voor betrouwbare informatie.

Gegevens overnemen uit medische dossiers in Quli.

De overheid (VWS) verstrekt via haar website Zorg van Nu ook informatie over digitale ondersteuning bij Covid-19: Digitale ondersteuning bij Covid-19.

Wilt u in contact komen met Quli?

Wij helpen u graag verder.
info@quli.nl
06-83694823

Animatie over de mogelijkheden van Quli.